HANDELSBETINGELSER

Generelt

Flexpert.dk handelsbetingelser følger Dansk lov, hvor intet andet er aftalt.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.

Tilbud og accept


Såfremt intet andet fremgår af tilbuddet, så er tilbud fra Flexpert.dk gældende i 7 dage fra de er afgivet – dog kan Flexpert.dk ikke garantere for at varer er udsolgt eller i restordre ved eventuel accept. Tilbud fremsendt via vores nyhedsbrev er gældende i 7 dage fra udsendelsesdatoen medmindre andet fremgår af e-mailen.

Vi tager forbehold for force major samt andre situationer uden for vores kontrol, og som har den konsekvens at vi ikke kan levere som aftalt.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Flexpert.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Derefter har du yderligere 14 dage til at returnere den i. Nå vi har modtaget varen retur i original emballage og varens og emballagens tilstand er kontrolleret vil vi returnere beløbet. Har varen været brugt eller er beskadiget, er vi i vores fulde ret til at reducere beløbet til det en tilsvarende vare i samme stand sælges til. 

En vare i åbnet/brugt tilstand sendes den til:

Flexpert.dk
Vindelevgård 149
7830 Vinderup

Er varen uåbnet og ikke brugt sendes den til:

Matric ApS
Fabrikvej 11
DK-8260 Viby
 
Matric vil ved modtagelsen kontrollere varens tilstand på vejene af Flexpert.dk
Ved returnering af en vare, bedes du oplyse hvad problemet er så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Og få en kvittering for afsendelse.

Klager


E-mail: Kontakt@Flexpert.dk

ORD portalen ”Den nye klageportal Online Dispute Resolution skal give alle europæiske forbrugere én samlet platform til at klage direkte til den virksomhed i EU, hvor de har købt en vare eller ydelse online. 

Linket til portalen er http://ec.europa.eu/odr 

Hvis du har handlet med en virksomhed, der er etableret i Danmark, så skal du ikke bruge portalen, men rette henvendelse direkte til de relevante

 danske klageløsningscentre eller klagenævn.
 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Flexpert.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Post nr. og by
  • Telefonnummer
  • E-mail adresseVi foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Oplysninger bliver ikke videregivet til 3 part.

Priser

Alle priser er inklusive moms og opgivet i danske kroner. Priserne indeholder ikke fragt eller transportforsikring, og disse kan opkræves særskilt hvis ikke andet er opgivet. Der handles ikke vare til udlandet. Betaling med andet end Visa/dankort pålægges der et gebyr.

Betaling

Betalingsbetingelserne er som forudbetaling via Mobilepay eller bankoverførelse. Betaling med betalingskort kan ske via Quickpay, Stipe eller Paypal, hvor indbetalingen bliver opbevaret og først bliver trukket når varen er afsendt. Vi forbeholder os altid ret til at kræve forudbetaling inden vare bliver afsendt fra vores lager eller vores leverandørs lager.

Levering

Køber betaler for alle omkostninger i forbindelse med transport af varerne fra lager og til købers leveringsadresse, medmindre andet er aftalt. Flexpert.dk kan ikke holdes ansvarlig for forlænget leveringstid. Køber er berettiget til at ønske anden transportform end den ​Flexpert.dk normalt bruger, og Flexpert.dk kan i den situation opkræve den ekstra omkostning som det måtte have påført. Hvis varen kommer retur pga. den ikke er afhentet eller mangelfuld adresse, vil der blive opkrævet et yderlige fragtgebyr hvis kunden ønsker varen sendt igen. Ligeledes hvis kunden ikke ønsker varen gensendt eller annullere købet forbeholder Flexpert.dk sig ret til at opkræve fragtgebyret.
 
E-handel og nyhedsbrev

Kunder, der ønsker at handle hos Flexpert.dk, bliver som standard oprettet til at kunne e-handel på hjemmesiden. Ved oprettelsen accepterer man samtidig at ​Flexpert.dk må fremsende nyhedsbreve med tilbud. Såfremt nyhedsbreve ikke ønskes fremsendt, så kan man rette henvendelse til ​Flexpert.dk eller afmelde sig fremtidige nyhedsbreve i bunden af tidligere fremsendte nyhedsbrev.

Sådan handler du hos os 

For at foretage et køb på Flexpert.dk skal du igennem 5 trin.
1.    Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2.    Indtast dine personlige oplysninger
3.    Vælg forsendelses-/betalingsmåde
4.    Godkend vores forretningsbetingelser
5.    Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Bestilling/afhentning

På Flexpert.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, er du velkommen til at kontakte os via kontakt formularen eller pr telefon.

Alle priser er inkl. moms. Priserne er dagspriser.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.​Flexpert.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. 

Kundeservice

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. Telefontid kl. 9 – kl. 18

Mail: Kontakt@flexpert.dk

 

Scroll to Top
Scroll til toppen